WItam chciałbym wymienić olej w pompie i tu pojawia sie moje pytanie. Gdzie wypuścic obecny olej? i jaki rodzaj zastosować oraz czy nowy moge wlać przez pojemniczek na wierzchu pompy ?
WItam chciałbym wymienić olej w pompie i tu pojawia sie moje pytanie. Gdzie wypuścic obecny olej? i jaki rodzaj zastosować oraz czy nowy moge wlać przez pojemniczek na wierzchu pompy ?
Mnie też to interesuje. Dolewałem oleju przez to szklane naczynie, ale strasznie powoli leci.
witam jak chcesz nalac szybko to ta cała szklana kopułka sie odkreca i jest dziura bezpośrednio do pompy ja tak robiłem u siebie
Zabrałem się wreszcie za wymianę oleju w pompie. Wymontowałem ją i na samym spodzie pompy jest korek na dużego ampulaka. Ile oleju powinno wejść? Zleciało ponad 3l, nie wiem czy to nie za dużo? Czy zna ktoś jakiś sklep internetowy z częściami do pomp comet? Szukam membrany bo jedna jest mocno spękana.
Portal sadownictwo.com.pl powstał i działa jako niezależny serwis internetowy przeznaczony dla producentów owoców.
Data założenia: 10 czerwca 2001 r.
Pomysłodawca i twórca: Marcin Zachwieja
Portal sadownictwo.com.pl
e-mail: kontakt@sadownictwo.com.pl