Witam
Chciałem założyć wspomaganie do c360. Jakie założyć czy na orbitrolu czy jakieś inne?????
Witam
Chciałem założyć wspomaganie do c360. Jakie założyć czy na orbitrolu czy jakieś inne?????
Kol.tylko hydraulika!!! Ja już przerabiałem ten problem,miałem elektryczne(wytrzymało 2msc.) coś się spaliło,jeszcze naprawiłem a po 3msc.znów się spaliło,pozatym przy większym obciążeniu,(2 skrzyniopalety) wyrzucało ciągle bezpiecznik,szkoda nerwów i kasy!!! POLECAM TYLKO HYDRAULIKĘ,pozdr.
Również polecam Ci na hydraulice . Ja osobiście kupiłem gotowca z firmy AGRICOLA Lubień kujawski . Mam już je ze 3 lata i naprawdę jestem zadowolony . Co prawda trochę to kosztuje ale jest tego warte . Kumpel którejś zimy wykombinował samoróbkę z części ze szrotu ale te jego nawet się nie umywa do tego . POLECAM super sprawa .
Witam PAnowie podłaczę sie z pytaniem. Jaki rodzaj napędu wybrać z rozrządu czy wału korbowego
Mam osobiscie na rozrzadzie a moj kolega na walku i wydaje mi sie ze tamto lepiej chodzi.
z wału korbowego ma wysze obroty pompa co daje lżejsze działanie wspomagania. Polecam inny montaż siłownika- pod osią i założenie pompy mocniejszej np 14cm3 a nie 10 cm3
Portal sadownictwo.com.pl powstał i działa jako niezależny serwis internetowy przeznaczony dla producentów owoców.
Data założenia: 10 czerwca 2001 r.
Pomysłodawca i twórca: Marcin Zachwieja
Portal sadownictwo.com.pl
e-mail: kontakt@sadownictwo.com.pl