Wszystkim sadownikom oraz tym którzy dziś żyją ze współpracy z nimi, tym którzy TU piszą i tym którzy tylko czytają WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO czyli spełnienia oczekiwań / nie wiem kto czego oczekuje w tym sezonie/
życzy ARTEMIDA
Wszystkim sadownikom oraz tym którzy dziś żyją ze współpracy z nimi, tym którzy TU piszą i tym którzy tylko czytają WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO czyli spełnienia oczekiwań / nie wiem kto czego oczekuje w tym sezonie/
życzy ARTEMIDA
Obfitego dyngusa , wszystkim... Bo nie oszukujmy się... Zbyt dużo śniegu nie było to i wilgoci w glebie za dużo nie ma... A poza tym tradycyjnie - Wesołego Alleluja !
Również wszystkim wszystkiego najlepszego życzę z okazji Świąt Wielkiej Nocy. Ale z tą wilgocią to nie wiem jak to jest bo słupy strunobetonowe wstawiane wiosną tamtego roku zapadają mi się ponieważ w dołkach jest teraz dosłownie woda jak w mini studniach.
zdrowych spokojnych świąt wielkanocnych smacznego jajka mokrego dyngusażyczy dla wszystkich darek
Pewnie skoro są miejsca z dostatkiem wody w glebie, to tego dyngusa każdemu, według potrzeb... W niektórych miejscach wiadro wody na głowę a w niektórych tylko perfumy...... Wesołych Świąt !
Wesołego królika co po stole bryka spokoju świętego i czasu wolnego życia zabawnego w jaja i jabłka bogatego i wszystkiego najlepszego dla wszystkich sadowników
1 |
Portal sadownictwo.com.pl powstał i działa jako niezależny serwis internetowy przeznaczony dla producentów owoców.
Data założenia: 10 czerwca 2001 r.
Pomysłodawca i twórca: Marcin Zachwieja
Portal sadownictwo.com.pl
e-mail: kontakt@sadownictwo.com.pl