niewiem jak uwas ale umnie inka sunkrest harnaś uwaliło wszystko jak tam gdzie indziej???? hargrand 50 procent erliblusz 20 proce
niewiem jak uwas ale umnie inka sunkrest harnaś uwaliło wszystko jak tam gdzie indziej???? hargrand 50 procent erliblusz 20 proce
Witam a jaką pan ma metode do sprawdzania? ja mam sady okolice Lipnika czyli około 20km od pana i aż takich strat nie zauważyłem
O tej porze to jeszcze nic nie można powiedzieć o uszkodzeniach mrozowych!
proponuje zamknąć temat.
Proba wazonowa moze nie jest w 100 % miarodajna ale wstepny zarys sytuacji pokaze.
W tym roku będzie bardzo źle na 20 sztuk jedna sztuka jest dobra. Do tego jeszcze dojdą przymrozki w kwietniu i będzie lipa.
Witam u mnie próba wazonowa wypadła pomyslnie uciete gałązki czereśni odmian Burlat, Regina , Kordia zakwitły (Jasieniec)
Odpowiadam koledze po fachu ;dixon słupki zielone u rozwinietych kwiatów..........
Tak żle jest w morelach :-( ludzie tu jest temat moreli i brzoskwiń. O czereśniech i innych owocach piszcie gdzie indziej.
Portal sadownictwo.com.pl powstał i działa jako niezależny serwis internetowy przeznaczony dla producentów owoców.
Data założenia: 10 czerwca 2001 r.
Pomysłodawca i twórca: Marcin Zachwieja
Portal sadownictwo.com.pl
e-mail: kontakt@sadownictwo.com.pl