Witam, czy ktoś zna sklep, gdzie w rozsądnych pieniądzach można dostać szybę do drzwi New Holland t 3030/ landini Mistral/ Mc Cormick gm 50, kabina 4-słupkowa
Witam, czy ktoś zna sklep, gdzie w rozsądnych pieniądzach można dostać szybę do drzwi New Holland t 3030/ landini Mistral/ Mc Cormick gm 50, kabina 4-słupkowa
Spróbuj wyszukać ,, szyby gięte , ciągnikowe " może coś wyskoczy . Pozdrawiam
Wystarczy troche poszukac nie wiem która Ci potrzebna tu masz link https://allegro.pl/oferta/szyba-drzwi-lewa-landini-holland-t3000-tce-9977602-7789021282 Co do zamienników nie sa dobrze dopasowane bo sąś tylko raz gięte oryginalna szyba jest dwa razy gięta w pionie i w poziomie. a przy zamienniku tylko raz i na dole jest szpara około 2 cm.
Xugimix link, który wstawiłeś odnosi się szyby z kabiny sześcio słupkowej nie giętej w dwóch płaszczyznach. Pasuje ona to wsześniejszych modeli gdzie za drzwiami, za słupkiem była jeszcze szybka..... Szyb do poprzednich modeli jest na rynku dużo czy to orginałów czy zamienników...... Niestety do T3030 pozostaje chyba tylko serwis, i tutaj są duże różnice w cenie między poszczególnymi sprzedawcami
Do nh3030 albo mistrala kabina szescio slupkowa sa dwie firmy duze co do wszystkich maszyn robią szyby jedna to chyba agroglas a druga znajdzies w Internecie do takiego traktorka drzwi kosztuja w serwisie 800 zl a u nich 500 a jak targujesz sie to 450zl szyba tez jest gieta orginalnie w 2 płaszczyznach zamiennik jest gięty w 1 plaszczyźnie, widziałem takie drzwi załozone i ladnie wszystko pasuje tylko u dołu jest dziura 2 cm mozna doklejic uszczelke, ale do nowszego modelu 4 słupkowej kabiny nie wiem czy robia, musisz zadzwonic
Ta firma agroglas jest calkiem uczciwa bo oni sa z wielkopolski i przez tel umawia sie z nimi i po ok tygodniu nazbieraja duzo zamowien przyjezdzaja i przymierzaja jak ci nie pasuje to zdejmuja i nic nie placisz i jada dalej bo caly bus roznych szyb maja
Portal sadownictwo.com.pl powstał i działa jako niezależny serwis internetowy przeznaczony dla producentów owoców.
Data założenia: 10 czerwca 2001 r.
Pomysłodawca i twórca: Marcin Zachwieja
Portal sadownictwo.com.pl
e-mail: kontakt@sadownictwo.com.pl