Witam,
kto się wybiera na targi 15-16 stycznia?
Pozdrawiam
Zapewne wiekszość jak nie wszyscy aktywni do tej pory na forum użytkownicy ;) Pewnie już standardowo będzie "młoda loża szyderców" przechodząca wszystkie stoiska i wypytująca o wszystko sprzedawców;)
Sadszwedo, profus2-mam rację?:)
W tym roku chyba po raz pierwszy ma być możliwość przejechania się ciągnikiem ze stajni JD co dodatkowo może zachęci niektórych do pokazania się na tych targach
Ja nie byłem już parę lat na takiej wycieczce , to chyba czas znów pojechać i pooglądać.
A to ,że ktoś się dopytuje , to jeśli to merytoryczne to bardzo dobrze.Pamiętam jak strasznie trudno było odpowiedzieć przedstawicielom Kubotki na , moim zdaniem proste (dla fachowca) , pytanie : jakie obroty L5040 są optymalne dla żywotności silnika podczas pracy z opryskiwaczem ? Odpowiedzi konkretnej nie uzyskałem , chętnie to pytanie zadam im jeszcze raz
Doikładnie :) wielokrotnie spotkałem się z takimi sytuacjami - i to niekoniecznie podczas MTAS ;) ja wiem... przy stoiskach stoją "młodzi", gdzieś w końcu "muszą się wykazać"... głupio tylko, jak zainteresowany sam kieruje rozmową ;)
Pozdrawiam
Przejrzałem program prelekcji i jeśli będę jechał , to na drugi dzień aby posłuchać o cyderku
Wiatm. Myślę że ta " Młodsza loża szyderców" będzie dość bardzo widoczna na targach :D Zapowiadają się ciekawię; z czego będzie zapewne dobra relacja na Youtube :) A tak to forum wydaję sie bardziej przystępnę, mogę się zalogować po raz piewrszy od roku nieobecności po szyldem Wlodek4121 ale tamto to już przeszłość :) Pozdrawiam
jak co roku trzeba pojechać i coś ,,podsłuchać" , zwłaszcza ze w tym roku pierwszy raz odbywają się w nowym miejscu. mam nadzieje że przestrzeń nie będzie już problemem i pojawi się wiecej wystawców z większą ilością sprzętu. choć w tym roku inwestycje bendą ograniczone.... ale w temacie być trzeba.
Portal sadownictwo.com.pl powstał i działa jako niezależny serwis internetowy przeznaczony dla producentów owoców.
Data założenia: 10 czerwca 2001 r.
Pomysłodawca i twórca: Marcin Zachwieja
Portal sadownictwo.com.pl
e-mail: kontakt@sadownictwo.com.pl