Witam mam taki problem bardzo ciężko wchodzą biegi a jak już ruszę obojętnie z jakiego Biegu to nie mogę go rozpędzić tak jakby go coś trzymało nie wiem co to może być może ktoś miał taki problem rok produkcji 2011
Witam mam taki problem bardzo ciężko wchodzą biegi a jak już ruszę obojętnie z jakiego Biegu to nie mogę go rozpędzić tak jakby go coś trzymało nie wiem co to może być może ktoś miał taki problem rok produkcji 2011
Czy zalany jest odpowiedni olej do skrzyni? A może został wymieszany? Mogą być takie objawy
Trudno coś więcej powiedzieć bo jest ściągnięty zza granicy sprzedający mówi że to przez oleje że trzeba wymienić i filtry ale coś mi się nie chce wierzyć
kupiłeś nie wiedząc że jest w tym sprzęgło hydrokinetyczne ? dlatego wcześniej pytałem o wymianę oleju
może być za niski poziom ,mągą być filtry zawalone ,sama jakość oleju też ma znaczenie ale to już musiałby być naprawdę tyfus żeby nie chciało działać
obstawiam że brakuje ze 30 litrów, wymień na coś o specyfikacji UTTO 10W30 /to nie jest specyfikacja oleju silnikowego/ instrukcja zaleca rozgrzanie oleju po uruchomieniu ciągnika przed ruszeniem
Nie nie kupiłem tylko go oglądałem i nim jeździłem i to mi się nie podoba i daje do myślenia żeby się nie wpakować na minę dzięki za wszystkie sugestie i porady
Portal sadownictwo.com.pl powstał i działa jako niezależny serwis internetowy przeznaczony dla producentów owoców.
Data założenia: 10 czerwca 2001 r.
Pomysłodawca i twórca: Marcin Zachwieja
Portal sadownictwo.com.pl
e-mail: kontakt@sadownictwo.com.pl