Witam
Jakich producentów kabin sadowniczych polecacie. Chodzi mi o jakość wykonania i wygodę.
Ursus C 330M
Witam
Jakich producentów kabin sadowniczych polecacie. Chodzi mi o jakość wykonania i wygodę.
Ursus C 330M
Wiem ze troche nie na temat ale ile twoja sadownicza c300 ma szerokosci?? Zwezales ja jakos specjalnie?? Znajomy ma kabinke na zwezonego ciapka i sobie chwali, jutro postaram dac namiary, cena jakos kolo 3000-3500
Wymiary ma takie jak z fabryki wyjechała.
Chodzi mi o węższą kabinę do sadu. Dlatego pytam o opinie na temat różnych producentów kabin i ich wykonanie.
Mam kabinę od Bartesko. Kabina nie jest najgorsza, ale jej podstawową wada jest szczelność - a raczej jej brak. Cały tył odkryty co jest strasznie uciążliwe podczas koszenia. Nigdzie nie znalazłem jakiejś gotowej zabudowy więc trzeba zabudowywać samemu. Nie ma się co spodziewać rewelacji od kabiny za ok 3500-4000pln, ale dobrze by było żeby ten tył był jakoś zabudowany w miarę rozsądnie - tym bardziej że do c-360 takie zabudowy sa dostępne.
Portal sadownictwo.com.pl powstał i działa jako niezależny serwis internetowy przeznaczony dla producentów owoców.
Data założenia: 10 czerwca 2001 r.
Pomysłodawca i twórca: Marcin Zachwieja
Portal sadownictwo.com.pl
e-mail: kontakt@sadownictwo.com.pl