Koledzy ciągnik Iseki już pewnie ok roku w sprzedaży, moze ktoś z użytkownikow forum zakupił ten ciągnik i może podzielić się opinią?
Koledzy ciągnik Iseki już pewnie ok roku w sprzedaży, moze ktoś z użytkownikow forum zakupił ten ciągnik i może podzielić się opinią?
A gdzie można obejrzeć ten traktor w mazowieckim lub ewentualnie w lubelskim?
Nie wiem kolego. Ja oglądałem koło Skierniewic, miejscowość Maków, firma Novafarm.
Mam, posiadam. Około 400 MTG bez żadnych problemów, tylko leje paliwo i robię przeglądy. POLECAM. Cicha kabina jak na polską, komfortowa, wygodne siedzenie. Duzo daje podwyższane oparcie pod plecy przy dłuższej jeździe. Pierdoła ale jak ważna! W kabinie łatwo utrzymac porządek ze względu na brak progów i płaską podłogę. Umiejscowienie dźwigni zmiany biegów po lewej stronie wg mnie kwestia przyzwyczajenia. Wysoki prześwit, jak dla mnie ważna rzecz. Std koła wg mnie wystarczające, nie potrzeba sobie kosztów robić bo ktoś chce szersze. Hydraulika przednia i joystick w kabinie świetnie się sprawdza - wygoda niesamowita. Prosty silnik bez turbiny na pompie rzędowej jak dla mnie zaleta.
Sąsiad wcześniej kupował Kubotę i żałuje, że nie było ich wcześniej na rynku bo też mu się bardzo podoba. Jak chcecie wiedzieć coś wiećej piszcie, w miarę możliwości i czasu odpowiem.
Dodam, że przy zakupie z dofinasowaniem nie duża różnica w cenie nie odgrywa roli, a mam sprzęt z którego jestem zadowolony.
Młodysadownik jakie opny masz z przodu założone 7,5 r18 czy może szersze???
Witam dołączam się do pytania ja zamówiłem na 280 /70 ale jak będzie wyglądać to w realu to się dopiero przekonam. Biorę wersję tą z automatem .Jeździłem takim i świetnie to działa.
Ja się zastanawiałem nad najmocniejsza wersja Iseki, ale po rozmowie ze sprzedawcą musiałem zrezygnowac. W modelu TG6670 występuje tylko skrzynia hydrostatyczna i pan mi ją stanowczo odradzal, no chyba że do prac komunalnych
Witam,
użytkuje ktoś ten ciągnik w pow grójeckim?
Mam kilka pytań na temat tego ciągnika do użytkownika jeśli ktoś taki posiada.
Informacji od użytkowników Kuboty l50 jest dużo, a o Isekim poza sprzedawcą nic. Parametry i cena podobne.
Portal sadownictwo.com.pl powstał i działa jako niezależny serwis internetowy przeznaczony dla producentów owoców.
Data założenia: 10 czerwca 2001 r.
Pomysłodawca i twórca: Marcin Zachwieja
Portal sadownictwo.com.pl
e-mail: kontakt@sadownictwo.com.pl