Witam czy ktoś urzytkuje taki ciągnik? Prosze o opinie.... Osobiście slyszałem ,że sa to calkiem dobre ciągniki..
Witam czy ktoś urzytkuje taki ciągnik? Prosze o opinie.... Osobiście slyszałem ,że sa to calkiem dobre ciągniki..
Daj spokój z tą Hińszczyzną. Kiedyś ktoś tu pisał że jak wsiadł do nowego, to ze skrzyni słychać było jeden jazgot. Ja nie spotkałem nic Hińskiego żeby było dobre, a z czasem z biegiem lat, po części też będzie trzeba jechac do Hin, albo się naszukać. Kolega kupił Turecki traktor, jak kupował diler zachęcał że serwis jest koło Opoczna , po kilku latach już zrobili jeden na całą Polskę, i musi jechać gdzieś do Kielc. Jeszcze kilka lat i zniknie całkiem, i traktor na szrot. To już lepszy Ursus 35 02.
Ogładałem w Sandomierzu,masywny trochę ciasny ale cóz sadownik.Cena 56tys netto kusi częsci bym sie nie bał bo to sporo tego już na rynku.Silnik sprawdzony ale jak dla mnie wole dołozyć 20tys i mieć kubote,ls, lub lub landini 55 i pochodne,Do sadu wystarczy taki sprzęt.Chinskie nie zawsze znaczy złe.
Portal sadownictwo.com.pl powstał i działa jako niezależny serwis internetowy przeznaczony dla producentów owoców.
Data założenia: 10 czerwca 2001 r.
Pomysłodawca i twórca: Marcin Zachwieja
Portal sadownictwo.com.pl
e-mail: kontakt@sadownictwo.com.pl