Witam jak płacicie za truskawki rwane bez szypułki w łubianki plastikowe ? Razem z zakwaterowanie i wyżywieniem ?
Oczywiście Ci co płacą bez tzw "życia" również mile proszeni o podzielenie się opiniami jak i cenami jaki oferują swoim pracownikom.
Witam jak płacicie za truskawki rwane bez szypułki w łubianki plastikowe ? Razem z zakwaterowanie i wyżywieniem ?
Oczywiście Ci co płacą bez tzw "życia" również mile proszeni o podzielenie się opiniami jak i cenami jaki oferują swoim pracownikom.
figol, 2016-06-04 14:18, napisał:
też kolego chciał bym to wiedziec ja myslepłacic 2zł od łubianki bez sypułka o swoim życiu daje aby wode w kranie i miejsce do spania dziś pierwszy dzien rwania i srednia z łubianki wyszła 2.7kg ale truskawka podlewana2,7X2.2=5.94 prawie całe 4zł zostaje dla mnie opryski i prąd sie zwróci może chodz słyszałem ze od poniedziałku ma isc w góre cena
...moi mili panowie jak ktoś chce mieć ludzi do zbioru to musi 2zł z kobiałki za zbiór zapłacić bo jak nie to owoc zostanie na polu...takie są prawa ekonomii....pozdrawiam
Portal sadownictwo.com.pl powstał i działa jako niezależny serwis internetowy przeznaczony dla producentów owoców.
Data założenia: 10 czerwca 2001 r.
Pomysłodawca i twórca: Marcin Zachwieja
Portal sadownictwo.com.pl
e-mail: kontakt@sadownictwo.com.pl