Dzień dobry państwu jak sadzicie po ile będą owoe śliwki w tym roku? Owoców bardzo mało w szydłowie nie ma prawie nic. Cena importu na dzień edzisiejszy 5-7 zł.
Dzień dobry państwu jak sadzicie po ile będą owoe śliwki w tym roku? Owoców bardzo mało w szydłowie nie ma prawie nic. Cena importu na dzień edzisiejszy 5-7 zł.
2-3zl a węgierka może 4-5zl ale raczej cudów nie będzie każdy towar ma maksymalna cenę i droższy nie będzie nawet jak go nie będzie
Witam jak przedstawia się będzie cena śliwek podobno że mają podpisane umowy a śliwek brak.........W szydłowie nie ma prawie nic reszta zbita przez grad. Macie jakieś przecieki?
Polska to dziwny kraj jak cena jest tragicznie niska to nikt nie mówi że niżej nie będzie . A jak czegoś niema to się mówi że każdy towar ma maxsymalną cene . A ile to jest. Dla przykladu jak jabłka w markiecie były po 80groszy to nikomu nie smakowały teraz kosztują 4 zł. i odziwo ludzie polubili i zaczeli kupować.
Zależy od odminy : lepotika bardzo mało wiecej stanleya. A z tego co ja wiem nawet jego jest brak na plantacjach. A jak u was sytuacja.
Niewiem jak uwas ale umnie te pare hermanów za tydzień będzie do zbioru . Muwiąc pare myślę o 2 kg z drzewa.
W tym roku ilości słoikowe prezydent,amers,top hit ,katinka, i stego co wiem u kolegów podobnie .Ale czereśni też miało niebyć?
Witam, wie już ktoś jak z ceną naszych śliwek? Śladowe ilości Hermana za kilka dni będą do zbioru. Węgierskie sliwki ponoć od 4 do 7 zł.
Cena śliw na giełdzie 5-4zł i jest ich brak. Zapowiada się ciekawy rok na odmiany późne...........i wysokie ceny.
sadduzy, 2017-07-23 08:25, napisał:
czy sprzedajecie juz cacanska rane i w jakiej cenie.
cacańską rane ja osobiście już kończę ale śliwka na giełdzie w sandomierzu 4,5-5 zł przeważnie jest .
Śliwki tylko zagranizne 4,5 lepotica. Tak szczerze mówią są beaz smaku i za psami mozna żucać tak samo było z morelami rwią zieleniznę a potem dojrzewa sie w skrzynce.
Witam wiecie może po ile teraz Cacanska Rana na broniszy? zrywam w weekend i wybieram sie w niedziele Towar duży twardy i z nalotem :)
nieciekawie PW:) a pozatym było dużo Lepotyki węgierskiej ładna duża 4 zł. krajowa od 3 do 4 ale jeszcze cierpka w smaku. Opal 4-5zł katinka 5-6zł.
Witam. Miałam 2 tony lepotiki poszła na export po 3,50 plus vat lubelskie. A jak aktualnie ceny u Was?
Czy kupują gdzieś na skupach lub w innej formie w okolicach Chodla,Bełżyc śliwki renklody żółte. ( w tej chwili są zielone) ? Jaka jest cena na takiej śliwki renklody ?
wczoraj na broniszach lepotika
4zł drobniejsza bez nalotu
5zł tyowar ładny z nalotem ale to raczej na paczki niż do churtu
10 ton lepotiki sprzedane w Sandomierzu na giełdzie w tym tygodniu ceny od 3.8 do 4.5
Witam może mi ktoś podać cene jubileum i dąbrowickiej, wybieram się w niedzielę z resztkami które mróz przeoczył . Pozdrawiam.
Witam.Jaka jest aktualnie ceda dabrowickiej na broniszach?Z gory dzieki za odpowiedzi.
Czeresnia, 2017-09-03 17:09, napisał:
Witam jak tam ceny węgierki zwykłej w sandomierzu
4-4.5 zł
dziś w sandomierzu gruba węgierka, lekko pęknięta (kilka sztuk w skrzynce) 4,5zł ale zejście ogólnie średnie.
Witam. Orjętuje się ktoś może po ile jest teraz w Sandomierzu prezydent i czy idzie sprzedać około tony tam tej śliwki teraz po niedzieli? Zerwaliśmy już bo zaczynał pękać i boimy się następnego deszczu że popęka.
1 |
Portal sadownictwo.com.pl powstał i działa jako niezależny serwis internetowy przeznaczony dla producentów owoców.
Data założenia: 10 czerwca 2001 r.
Pomysłodawca i twórca: Marcin Zachwieja
Portal sadownictwo.com.pl
e-mail: kontakt@sadownictwo.com.pl