Panowie spokojnie lepiej piszmy tylko o cenie tutaj.
Gren25- mylisz się. Prawie nie zbierałem, i nic mi nie szkoda. Moja aktywność w podawaniu ceny świadczy. Wczoraj zawiozłem.
0,55 - Biała Rawska wczoraj. Dziś nie wiem.
Grzesiek20, 2020-10-24 12:14, napisał:
Gdzie w Obrazowie przemysł po 0.58-0.59 gr?
Brutto
mamjaniak, 2020-10-26 09:16, napisał:
Jak cenki u Was
Już chyba wszystko wysypane bo cisza na forum
Nie ma rozmowy bo cena sie nie zmienia 0,55 - 0,56 netto Magnuszew na nielicznych sadach wisi jeszcze jabłko, tak około 5 % ...
kris1002, 2020-10-28 08:46, napisał:
Zakłady zasypane sok pol Zagłoba wczoraj ok 40aut
Ale na zakładach nie staniało 0.61zl dalej
kris1002, 2020-10-28 08:46, napisał:
Zakłady zasypane sok pol Zagłoba wczoraj ok 40aut
Dzisiaj w Zagłobie wzrost o 1 gr
Magnuszew rano 0,53 netto bliżej południa 0,50 netto po południu 0,45 netto...To chyba giełda nie skup, nie wiadomo co sie spodziewać za godzine ciekawy handel...
Wkurzający taki handel i brak poszanowania dla klienta nie chodzi o spadek, ale o to że w trakcie dnia gdy cena spada może sie zmieniać 3-4 razy i wszytko jest wporządku, co to za handel jak nic nie mozna zaplanować, gdy drożeje to 1 grosz na dzień i cena nie zmienia sie przez cały dzień,...reszte niech sami zbierają sobie
Ciekawe tylko na zakładach nic dzisiaj nie spadła cena :)
Skupowi chcą przed świętami zarobić ....
Marcin1112, 2020-10-29 22:02, napisał:
Ciekawe tylko na zakładach nic dzisiaj nie spadła cena :)
Skupowi chcą przed świętami zarobić ....
Dokładnie wiedzą że i tak zawieziecie bo do 1 trzeba skończyć albo pracowniki pojadą a samemu zbierać się nie chce nic aby skup zakladac
Siedlce 50 gr. Podobno pod Realem w Bachorzy stoii długaaaa pielgrzymka zestawów WGR. Zastanawia mnie , w okolicach Grójca zakłady wam pozamykali że opłaca się jechać prawie 200 km?Czy tam już też zasypaliście przetwórnie przemysłem po sam strych?
Green25, 2020-11-01 06:04, napisał:
Siedlce 50 gr. Podobno pod Realem w Bachorzy stała długaaaa pielgrzymka zestawów WGR. Zastanawia mnie , w okolicach Grójca zakłady wam pozamykali że opłaca się jechać prawie 200 km?Czy tam już też zasypaliście przetwórnie przemysłem po sam strych?
Nie ma co się dziwić, przecież grójeckie to największy sad europy, gdzieś te jabłka trzeba upchnąć, BR 45 groszy, sady w większości posprzątane.
Portal sadownictwo.com.pl powstał i działa jako niezależny serwis internetowy przeznaczony dla producentów owoców.
Data założenia: 10 czerwca 2001 r.
Pomysłodawca i twórca: Marcin Zachwieja
Portal sadownictwo.com.pl
e-mail: kontakt@sadownictwo.com.pl