Witam, czy ktoś już rwie faworykę - klapsę, i ile za nią można zawołać ? Przy okazji jakie zbiory gruszek na ten rok ?
Witam, czy ktoś już rwie faworykę - klapsę, i ile za nią można zawołać ? Przy okazji jakie zbiory gruszek na ten rok ?
to tydzien temu juz sprzedawałeś ? tez się juz przymierzam ale wciaz można sobie na niej zeby połamać :P
klapsy trochę jest ale nie za dużo, konferencji akurat, reszta bardzo mało jub wcale
Prima, 2016-08-05 21:51, napisał:
to tydzien temu juz sprzedawałeś ? tez się juz przymierzam ale wciaz można sobie na niej zeby połamać :P
klapsy trochę jest ale nie za dużo, konferencji akurat, reszta bardzo mało jub wcale
Gruszka będzie wyrywana, jest rzadka to i porosła a miodówke wytarłem szmatom z octem . Nawet tak dużo jej nie było a na nią nie pryskałem
Jaku dziś cena Klapsy na Broniszach?
Mam kawałeczek Xenii. Gruszka taka sobie, raczej duża, trochę ordzawiona. Ktoś chce kupić to ode mnie prosto z drzewa i taka forma sprzedarzy najbardziej by mnie interesowała. Jak myślicie ile można zawołać za kg?
Zaczynam sprzedaż Konferencji ,duże zainteresowanie. Nie wiem jednak jakiej ceny żądać. Owoce duże. Proszę o rzeczywiste ceny najlepiej z WGRO , ale też innych giełd.
Ja prowadzę sprzedaż bezpośrednio z gospodarstwa, ustaliłem cenę konferencji na 3 zł i tak jak mówisz zainsteresowanie duże, natomiast żółtą lukasówkę odbierają ode mnie po 3,25 zł, ceny oczywiście przy ilościach hurtowych w klasie I.
Pozdrawiam.
Dziękuję za informację. Zainteresowała mnie żółta lukasówka .Cóż to?
No bo chyba normalna jeszcze nie zżókła, nie mówiąc o przejściu przez chłodnię.
1 |
Portal sadownictwo.com.pl powstał i działa jako niezależny serwis internetowy przeznaczony dla producentów owoców.
Data założenia: 10 czerwca 2001 r.
Pomysłodawca i twórca: Marcin Zachwieja
Portal sadownictwo.com.pl
e-mail: kontakt@sadownictwo.com.pl