Czarna skrzynka słyszałam o 1 zł,a nawet i powyżej
Jak u was z plonem u mnie o 40 % mniejszy w stosunku do poprzedniego. Masakra jakaś
zina, 2016-07-07 10:56, napisał:
Czarna Kisten:Lipnik 75 gr, trzeszczany 80 gr, Skrzyńsko 65 gr, kluczkowice 75-80 gr
Koniec tygodnia lub po niedzieli ruszają Białobrzegi, vallo-saft i kilka innych zakładów
O którym Lipniku mówisz ?
I u kogo te 75gr jeśli można wiedzieć :)
Okolica Sandomierza, Radoszki 0,75 cena z wczoraj wieczorem (kisten)
zina, 2016-07-07 10:56, napisał:
Czarna Kisten:Lipnik 75 gr, trzeszczany 80 gr, Skrzyńsko 65 gr, kluczkowice 75-80 gr
Koniec tygodnia lub po niedzieli ruszają Białobrzegi, vallo-saft i kilka innych zakładów
to są ceny loko zakład
zina, 2016-07-07 00:56, napisał:
MATIASS77 gdzie w mazowieckim Kisten 85 groszy?
Białuty koło Błonia
75 w Kisten? Nie możliwe, 75 skupu dają ale na skrzynkę, coś Ci się kolego pomyliło albo podpuszczasz
zina, 2016-07-08 00:08, napisał:
75 w Kisten? Nie możliwe, 75 skupu dają ale na skrzynkę, coś Ci się kolego pomyliło albo podpuszczasz
Kolego jak nie wiesz jaka cena w danym rejonie kraju to nie wprowadzaj zamieszania na forum. Jeśli ktoś pisze że ma taka cenę to widać tak jest!. Wczoraj rozmawiałem z panem ze skupu i zaproponował mi 0,75 w kisten (z tonu rozmowy wynikło że tendencja raczej wzrostowa). Taka cena na skupie w okolicach Kowies. Powiedziałem że mam połowę towaru mniej niż rok temu i przy tej cenie nie opłaca mi się zbierać. Więc czekam.
Witam
Zamojszczyzna 90 gr skrzynka, 70 i 80 gr kisten
ceny sprwdzone nie wyssane z palca
pozdrawiam
Towaru nie ma a cena ok 1zl. Jeszcze gorszy sezon niz poprzedni. Kiedys w kryzysowych sezonach cena byla racjonalnie wyzsza, ale wyglada na to ze nie ma juz ratunku dla produkcji porzeczki.
wciąż 70 gr. troche czekam troche zmieram, sofijewska nie wyszła tak Źle jak myślałem. mam pytaine do Państwa, czy ktoś ma odmiane ores? Jesli tak prosze o krutką charakterystyke może fotke z owocami? dziękuje.
Powiat Krasnystaw skrzynka 85gr kisten 75gr cena z wczoraj ze skupu i raczej się zanosi na tendencję wzrostową.
Chyba żartujesz od wtorku będzie 1zł. u pośrednika. A mieli w ogóle nie kupować,bo nie potrzebna porzeczki.... lubelskie.puławski.posrednik 0.90gr skrzynka
ldabrowski1 Bardzo Ci dziękuje za opinie, miło że sie odezwałeś, to już druga opinia że ta odmiana jest do d... więc nie ide w nią. ja osobiście polecam Sofijewska, ldabrowski1 z kąd jesteś?
Porzeczki nie będzie ale zrobią nadzieję na przyszły sezon ludzie zadbają a jak będzie cokolwiek urodzaj to 0,40 i znowu każda firma postawi nową komore składową żeby kupić jak najwięcej bo za taką cenę tylko głupi nie kupuje
Panowie i Panie przestańcie pisać wasze prognozy i wrózby bo to nie ten temat prognozy ceny porzeczki w 2017 załuzcie taki temat i tam piszcie do oporu.
Ok Siemiatycze 0.82 kisten rampa
Przepraszam za długą wypowiedzi
nowysadownik1 jesteś żałosny z tymi swoimi żartami i udawanym stylem. Żeby mieć poczucie humoru trzeba być choć trochę inteligentnym.
Grzegorzz123, 2016-07-09 12:10, napisał:
Skrzynka 95gr Wojciechów, lubelski
Witam. Jeśli to nie problem proszę Pana o jakiś namiar gdzie po tyle przyjmują porzeczkę w Wojciechowie. Okolice Opola lubelskiego cena 0,80 gr. na skupie i słyszałam że ma stanieć , ale nie wiem czy to prawda.
Staniec raczej nie stanieje bo jest malo towaru i wygra ten kto przetrzyma bo cena na koniec moze osiagnac + 1 zl.
Póki co drożeje. 0.80 kisten plus vat . Cena u pośrrednika.
Te wszystkie ceny są śmieszne przy tych zbiorach w tym roku, wychodzi to samo co w 2015, by 2016 r był lepszy porzeczka musi kosztowac w okolicy 2.50 zł
Witam do ametysta nawet nie zajeżdzałem kombajnem taki żadki . Ceny wczoraj 0,80 kisten plus VAT . Powiat Opole lubelskie .
Portal sadownictwo.com.pl powstał i działa jako niezależny serwis internetowy przeznaczony dla producentów owoców.
Data założenia: 10 czerwca 2001 r.
Pomysłodawca i twórca: Marcin Zachwieja
Portal sadownictwo.com.pl
e-mail: kontakt@sadownictwo.com.pl