ultracyd, 2015-06-30 11:39, napisał:
Wiadomość do Fragiego: cena jaka by nie była, to Ty gościu sprzedajesz wszystek swój towar po 35 groszy! Jeśli masz oczywiście honor i bierzesz odpowiedzialność za swoje słowa.
A nadają niezłe upały..
Tez odniose sie do róznych wypowiedzi Fragiego; on jest z tych co ,,czyje widzi pod lasem ,a swojego nie widzi pod nosem"i zawsze neguje innych uwazajac i przekonujac, ze to on ma racje.Od kilku lat czytam jego rady i trzeba przyznac , ze facet ma duze pojecie i pozytywne doswiadczenie o uprawie porzeczki , nawozeniu ,opryskach, itd.,juz kiedys o tym pisałem( rok albo i wczeniej), ale jak pisalem, ze na Ukrainie sa setki hektarów nasadzen bo widziałem, ze cena porzeczki dochodzi do 7zł, ze tiry z ukrainska rejestracja czekaja z towarem przed naszymi zakładami to wrecz osmieszył mnie na tym forum , podajac przyklad jak to on podrózuje po Ukrainie i czego to on nie widział, piszac wiele argumentów na swoje poparcie niekoniecznie majace poparcie w realu .Teraz wszyscy to pisza , mowia, cytujac nawet wypowiedz z portali zagranicznych.-wniosek : ze inni tez maja racje i warto ich czasem posłuchac, a ja jestem z tych, którzy nie pisza dla samego pisania lub cytuja zasłyszane, niesprawdzone,,ploteczki",ale wtedy gdy cos widze lub wiem rozmawiajac z ludzmi.,,Dajmy szacunek innym, a sami go tez otrzymamy"