Witam, czy skupują już gdzieś malinę?
Też słyszałem o cenie wyjściowej 8 zł, ale na razie skupy zamknięte w mojej okolicy.
Pokazuje się już u kogoś malina jesienna,u mnie dziś pierwsza Łubianka,jakie tam ceny na jesienną wie może kto coś
Słabo ludzie podają ceny malin, czyżby tak mało zostało ich w Polsce,wszystko zostało wykarczowane jak były po 2,60
Okolice Tarnowa jest zmowa cenowa każdy skup daje 10zl,tak wszystko idzie prywatnie po 14 maliny jest jak na lekarstwo
Cena 14.50 plus vat
Dlacego mówicie błoto ? ja mam odmianę Polesie i do tej pory towar Extra a pada co drugi dzień i to sporo . Łańcut okolice od poniedziałku 14zł plus Vat
Węgrzce, małopolska 28-08-2021 oszałmiająca cena za ładną malinę 10 zł/kg. Nie wiem po ile nieładna.
Co do Polesia to potwierdzam to co kolega powyżej pisze. 5 dni nie zbierane, pada a malina nie zepsuta, przejrzała a nie cieknie.
Niestety mam jeszcze starą polkę i polanę i 1/3 stoi w wodzie lub błocie. Fertygacji nie puszczę. Opryskiwaczem nie wjadę.
Witam . Czy ktoś wie jakie są ceny maliny EKO . Jeśli są na tym forum takie osoby to bardzo proszę o dodanie komentarza. Bo z komentarzy wnika że eko tylko 50 gr droższe od zwykłej (Podkarpackie ) więc chyba pora rezygnować z motyki . Pozdrawiam.
Portal sadownictwo.com.pl powstał i działa jako niezależny serwis internetowy przeznaczony dla producentów owoców.
Data założenia: 10 czerwca 2001 r.
Pomysłodawca i twórca: Marcin Zachwieja
Portal sadownictwo.com.pl
e-mail: kontakt@sadownictwo.com.pl